Állatasszisztált segítség

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Állatasszisztált önismereti csoport

2023, február 11 @ 10:30 de. - 2023, június 3 @ 1:30 du.

  • Kapcsolatközpontú, elsősorban coaching módszertannal és terápiás állatokkal együtt dolgozva szeretettel várjuk a fejlődni vágyó felnőtteket! Állatasszisztált önfejlesztő énidő felnőtteknek. 🙂
  • Helyszín: Gyömrő, Napliget jógastúdó
  • Célcsoport: önismeretben, önreflexióban, fejlődni vágyó, öbizalmukat erősíteni akaró nők és férfiak, akik szeretnék tudatosabban szervezni a mindennapjaikat, vagy épp elakadásban vannak, amire megoldást keresnek, vagy épp egy nagyobb váltáshoz van szükségük támogatásra.
  • Foglalkozásvezetők: Pados Eszter, HR tanácsadó, állatasszisztált coach és tréner, illetve Stroh Edina, állatasszisztált coach és tréner
  • A csoport legalább 6, maximum 10 fő részvételével indul.
  • Egy foglalkozás hossza 2 óra.
  • Ára: 64 900 HUF/fő/8 alkalom.

További információ és jelentkezés a tízezer forintos előleg befizetésével: sunshinycoaching@gmail.com
https://mentoring-sunshinycoaching.com/
https://allatasszisztaltsegitseg.hu/
……………………………………………………………………..
A kutyás és cicás coachingban az állat is coach. Abban is rejlik az értéke, hogy az adott pillanatban létrejövő helyzetre reagál, arra ad őszinte visszajelzést. A tudatos vagy tudattalan viselkedés és érzelem azonnal visszatükröződik. Illetve a kutya személyiségére és viselkedésére adott reakcióinkat szintén érdemes önreflektíven vizsgálni. Gyakran felismerhetjük a rokonainkkal, barátainkkal, kollégáinkkal szokásos viselkedésmintáinkat, könnyebben tudatosítható, ha szeretnénk valamin változtatni, és ezt biztonságos környezetben lehet begyakorolni, jelen esetben egy kutyával vagy cicával.

Az állatok a nonverbális kommunikáció fekete öves mesterei, ezért nem meglepő, hogy hibátlanul reagálnak a bennünk zajló folyamatokra, anélkül, hogy kimondanánk őket. Az állatokkal történő játékos interakció magában rejti a pozitivitást és ítélkezésmentességet.
Ez egy alapvetően tapasztalat orientált módszer. Az állatokkal dolgozó ember a feladatban vagy játékban tapasztal, kísérletezik és ezt követően a coach-csal erről beszélgetve reflektál. Itt a coach nem irányítja a kutyát. Az ügyfélnek kell megtalálnia a megoldást, természetesen kérhet segítséget, vagy ha elakad a kliens, akkor a coach kérdésekkel is segíti a helyzetet.
A tappancsosok tökéletes metaforái a mindennapi élethelyzeteknek, ezáltal segítve a valós szituációk kezelését, legyen szó kommunikációról, önbizalomról, határszabásról, konfliktuskezelésről, kreativitásról vagy vezetésről. 

Részletek

Kezdés:
2023, február 11 @ 10:30 de.
Vége:
2023, június 3 @ 1:30 du.
Honlap:
https://www.facebook.com/events/698108081689445

Szervező

Pados Eszter
Phone
06 30 123 45 67
Email
info@allatasszisztaltsegitseg.hu
View Szervező Website

Helyszín

Gyömrő Napliget Jógastúdió
Nefelejcs utca 32/6
Gyömrő, Pest 2230
+ Google Térkép