Állatasszisztált segítség

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Állatasszisztált csoportos ovis fejlesztő coaching program

2021, szeptember 18 @ 10:00 de. - 11:00 de.

56000Ft

Csoportos foglalkozás

Egy szuper szakértői csapattal közösen zajlik. A fő fókusz a sikeres iskolakezdésen van. Tehát az ismeretbővítés, számfogalom kialakítása, szabályok megismerése, szótagolás tanulása nem elhanyagolható, azonban itt is törekszünk a projektalapú oktatásra, ahol a pozitív élmények melletti játékos tanulás a cél. Emellett a cél olyan készségek fejlesztése, mint például memória, kreativitás, figyelem, finommotorika. Pedagógiai célok közül fontos az ismeretbővítés mellett a tanulás-módszertani ismeretek bővítése, relaxálási technikák megismerése illetve kudarctűrés. Pszichológiai szempontból kiemelt figyelmet kap az önbizalom fejlesztése és a szorongásoldás.

2021/22-es tanév állatasszisztált ovis fejlesztő coaching program, komplex iskolaelőkészítő foglalkozásokról részletes információ az alábbiakban olvasható!
A foglalkozáson neurotipikus 5-7 éves nagycsoportos gyermek, aki iskolába készül vehet részt.
Van jelenleg állatasszisztált csoportos és egyéni foglalkozásra is lehetőség.
Egyéni foglalkozás célja alapozás, intellektuális fejlesztés, játékos tanulás
Állatasszisztált csoport: nagyobb fókusz a szockom készségeken, társas kapcsolaton, önbizalomon, relaxáción és szorongás oldáson, erre külön, egyénileg szükséges időpontot foglalni.
Csoportos
Iskolaelőkészítő foglalkozás és kompetenciafejlesztés egy programon belül nagycsoportos ovisoknak. 🎓
Az első félév és a második félév is 8 – 8 alkalomból áll, kéthetente szombaton Gyömrőn vannak a foglalkozások a Napliget jógastúdióban, kiscsoportban, maximum 8 gyermekkel. 🦋 A 2021/22-es tanév első foglalkozásának időpontja 2021.09.18. szombat 10:00-11:00.
Az órák tematikus vázát Deákné B. Katalin speciális egyéni fejlesztő módszere adja, mely az Okosmanó nevet viseli, ennek mentén haladva, óvodapedagógussal közösen készülünk a zökkenőmentes suli kezdésre, ahol az intellektuális képességek és memóriafejlesztés kerül előtérbe. 🤓 Emellett a komplex program lényege, hogy az órákon részt vesznek vendég óraadói státuszban különböző szakemberek, így van lehetőség: állatos aktivitásra, logopédiai játékokrare, készségfejlesztés, relaxációs gyakorlatokra, onbizalom és koncentráció fejlesztésre is. Játékos mozgásos feladatok várnak a gyerekekre. 🐾 🧘‍♀️ 👅Közreműködők: Somogyi Imréné óvodapedagógus (nyugdíjas, nem titok, hogy az anyósom, így a háttérből támogat), Szabó Ágnes gyógypedagógus, Tusori Eszter pszichológus, és terápiás állat felvezetők is.
       
Az együttműködő partnerek bemutatkozását is elolvashatjátok a honlapon, illetve a Facebook csoportban, melynek kizárólag az érdeklődő, illetve a csoportba járó gyermekek szülei lehetnek tagok.
Kérdés esetén, forduljatok hozzám bizalommal. A tavalyi tanév zárt, szülőknek szánt csoportjában is sok információt megtalálhattok: https://www.facebook.com/groups/708408166496703

Az első etap ára a (2021-ban induló csoportos foglalkozás esetén), amely 8 alkalmat foglal magába 56000HUF/fő. A jelentkezés a szerződés aláírásával és 10000HUF/fő előleg számla átutalásával válik érvényessé. A fennmaradó összeget október 5-éig szükséges átutalni, szintén számla alapján.

Organizer

Pados Eszter
Phone
06 30 123 45 67
Email
info@allatasszisztaltsegitseg.hu
View Organizer Website

Venue

Gyömrő Napliget Jógastúdió
Nefelejcs utca 32/6
Gyömrő, Pest 2230
+ Google Map